Онлайн Игри

Война на Драконите

Игра на Екшън

Война на Драконите

Война на Драконите Рейтинг: 5/10

Война на Драконите игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да лети над. Убий летящи дракони, които се опитват да те убият. укрепления плюене пожар унищожава всичко. Пазете се от пожар от другите дракони! Инструкции: използвайте клавишите със стрелки или WASD да се движат и левия бутон на мишката, за да плюе огън. Вие трябва да контролира полет в небето, да избягвате вражеските атаки. Вие трябва да унищожи всички дракони, колкото можете, така че да не те убия.

пъти играе:

Тази игра е играна 98323 пъти.Класиране 118 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 9706 мненията на потребителите

играя
Изиграните 98323 пъти
Война на Драконите

Война Драконите, в която трябва да участват. Трябва да лети в небето, за да унищожи колкото се може повече дракони, колкото е възможно. Имате право да стреля на животните. Избегне огнени топки, които ще ви хвърлят, за да стреля. Един екшън игра, където ще трябва да укриват атаки от врагове и да унищожи колкото се може повече противници, колкото е възможно. Контролирайте вашето животно в небето и точка и стреля оръжията си.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Война на Драконите за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена Война на Драконите. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Война на Драконите и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра Война на Драконите е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Война на Драконите, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Война на Драконите
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332798
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Бъни бонбон играя ►

Бъни бонбон

6
6 от 10 - 1936 гласа
Изиграните
26648
пъти

Пригответе се да Bomp в тази наистина уникална превключване игра с stomping ритъм. Съвпадение ...