Онлайн Игри

Изкачи се до върха

Игра на Екшън

Изкачи се до върха

Изкачи се до върха Рейтинг: 5/10

Изкачи се до върха игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ти си маймуна и вие трябва да скочи, да се катери и да минават през кулата, за да достигне най-високата точка на кулата преди водата да се увеличи от по-долу този диапазон. Използвайте клавишите със стрелки, за да се движат или букви W (горе), A (вляво), S (надолу), D (вдясно) и Z да скочи. Вие трябва да отидете до стените и скачане през различните нива, за да стигне до върха. Вие трябва да избяга издига вода, което трябва да се избегне удавяне в ръководството. Стигнем до върха, за да спечели играта.

пъти играе:

Тази игра е играна 11994 пъти.Класиране 1889 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 340 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11994 пъти
Изкачи се до върха

Game, където ще трябва да се изкачи на кулата, ще трябва да стигнем до върха избягване удави във вода, която продължава да расте. Направо от камък на камък и се качи по стените, за да продължавам да се катеря. Целта е да се достигне горната част на екрана. Водата се издига от дъното на екрана и идва при вас, ако ще се удави. Вие трябва да изпълните вашата промоция повече от вода. А бърза игра, в която трябва да вървим напред и нагоре, без да спират, за да се избегне водата. Скача, да тича и да се катери по стените, за да стигнем до върха на кулата.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Изкачи се до върха за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена Изкачи се до върха. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Изкачи се до върха и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра Изкачи се до върха е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Изкачи се до върха, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Изкачи се до върха
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332775
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98304
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...