Онлайн Игри

Намерете принцесата

Игра на Екшън

Намерете принцесата

Намерете принцесата Рейтинг: 3/10

Намерете принцесата игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Търсене за принцесата в лабиринти. Вие трябва да бъдете внимателни, че опасните предмети падат. Ако получите съобщение за обект от падане, си мъртъв. Трябва да избягвате опасностите, да достигнат принцеса ви очаква в края на всеки екран. В тази пристрастяваща игра, ще трябва да освободи принцеса. За да направите това, използвайте клавишите със стрелки, но трябва да се избегне огнени топки, които ви убият, ако те докосне. В тази игра, ще има 10 нива и всяко ниво е по-трудно, отколкото на последния. Топките падат по-бързо и да имат по-малко време, за да стигнем до принцеса.

пъти играе:

Тази игра е играна 8049 пъти.Класиране 3056 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 66 мненията на потребителите

играя
Изиграните 8049 пъти
Намерете принцесата

Това край на стаята и принцеса чака от другата страна. Трябва да избягвате пожар топки, които попадат и ще те убия, ако те докосне. Това е игра на умения и скорост, трябва да избягвате препятствията и да се избегне опасността да паднеш. След като стигнете до другата страна на ниво, до принцесата и ще бъдат предприети за следващия екран. Трябва да си бърз и бъдете внимателни, че те докосна само смърт в тази игра. Проста игра, но това изисква уменията си, за да получите възможно най-скоро, за да спаси своя любим. Тичане той очаква за вас! Ограниченото време.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Намерете принцесата за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена Намерете принцесата. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Намерете принцесата и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра Намерете принцесата е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Намерете принцесата, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Намерете принцесата
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332843
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98351
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...