Онлайн Игри

Chihuahua на помощ

Игра на Екшън

Chihuahua на помощ

Chihuahua на помощ Рейтинг: 4/10

Chihuahua на помощ игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра малко чихуахуа трябва да спаси принцесата и за това, което трябва, за да убие враговете си и да премине нивата, бране на ключ и отваряне на вратата. Пазете се от врагове, които може да те убие, както и всички животни да намерят различни екрани. Използвайте клавишите със стрелки да се движат и интервала, за да скочи. Вие трябва да отидете да бие всяко ниво, вземете ключ, който отваря вратата да се премине от екран. А набор от различни нива, в която трябва да направите различни неща, за да се преодолеят.

пъти играе:

Тази игра е играна 12172 пъти.Класиране 1860 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 1016 мненията на потребителите

играя
Изиграните 12172 пъти
Chihuahua на помощ

Игра животни, които трябва да се преодолеят различните екрани. Вие сте малко чихуахуа куче трябва да вземете ключа във всяко ниво, който отваря врата, трябва да отворите вратата, за да влезе в следващото ниво. Платформа игра, където ще трябва да скочи, за улов на монети и убиват враговете, които са животни, като мишки. А просто игра, в която се движите през различни нива с различни нива на трудност.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Chihuahua на помощ за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена Chihuahua на помощ. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Chihuahua на помощ и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра Chihuahua на помощ е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Chihuahua на помощ, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Chihuahua на помощ
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332843
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98351
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...