Онлайн Игри

Tobikomi скочи човек

Игра на Екшън

Tobikomi скочи човек

Tobikomi скочи човек Рейтинг: 7/10

Tobikomi скочи човек игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Mario Bros вид игра, в която вие сте герой, който трябва да скачат, да се движат, работят в режим на игра с 7 различни свята и 28 нива. Преместите характер с клавишите със стрелки и стреля с контролния бутон. Проверките са адаптивни. Играта се състои от различни обиколки, като платформи, където ще трябва да скочи от един на друг. Стигни до края на играта с вашите скокове. Трябва да се съберат възможно най-много златни монети, които се появяват на турне и ще ви даде допълнителни точки. Можете също така скрити съкровища, които да ви помогнат да издържат по-дълго в играта. Пазете роботи убийци!

пъти играе:

Тази игра е играна 11750 пъти.Класиране 1806 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 344 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11750 пъти
Tobikomi скочи човек

Екшън игра, в която трябва да се преодолеят различни екрани и платформи, които ще се появят. Разходка през територията възможно, скачайки от екрана, за да екран. Вие трябва да бъдете внимателни за роботи, които се появяват, са враг. Ако един робот те докосне, ще попаднат на екрана и вие ще бъдете мъртви. Трябва да се отдръпване на роботи, които идват по пътя. Ще ти дам съкровища, скрити оръжия, за да се защитава от враговете си. Има изненади, скрити зад въпросителни знаци. Бягай и скочи в играта, докато стигнете до края безопасно.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Tobikomi скочи човек за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена Tobikomi скочи човек. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Tobikomi скочи човек и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра Tobikomi скочи човек е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Tobikomi скочи човек, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Tobikomi скочи човек
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332843
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98351
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...