Онлайн Игри

аркадни действие

Игра на Екшън

аркадни действие

аркадни действие Рейтинг: 5/10

аркадни действие игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Целта на тази безплатна онлайн игра е да унищожи враговете и остана жив за толкова дълго, колкото е възможно. От вашия кораб стреля автоматично, можете да се съсредоточите вниманието си върху не бъдеш ударен. Някои врагове ще се разделят на множество врагове, когато удари. Да не се удари твърде много от тях в даден момент, или че ще бъде трудно да ги избегне. Събиране на електрически прозорци, когато е възможно. Не се колебайте да използват бомби, ако имате нужда да. Използвайте WASD или стрелките, за да се движи кораб. Използвайте мишката, за да се прицелите. Точки са отбелязани, когато врагът е унищожен. Изваждане множество врагове в бърза последователност ще създаде комбота, които да повишат резултата си.

пъти играе:

Тази игра е играна 7708 пъти.Класиране 3536 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 0 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7708 пъти
аркадни действие

Всеки пистолет е ефективен срещу различни врагове. Не вдигайте и оръжие мощност, ако оръжието, което вече имате ще бъде по-широко използване в сегашната ситуация. Електрически прозорци са загубени, когато умреш, така че не забравяйте да използвате всички съхранени мощност прозорци, преди да е станало твърде късно. Само една мощност може да се съхранява в даден момент, се уверете, че използвате текущата си един преди бране на друг. Вие имате един кратък период от непобедимост след повторно хвърляне на хайвер. Използвайте това, за да събира електрически прозорци в опасни позиции. Извадете по-опасни врагове първо да се даде по-лесен път с по-слабите. убива враговете в бърза последователност увеличава множител бонус, който ви дава по-високи резултати. Някои врагове имат моменти, когато те са по-почитан. Използвайте тези възможности, за да излезе в удобна позиция и да ги извади. Избягвайте да краищата на екрана, където е възможно да се гарантира, че имате достатъчно време да реагира на това, което идва.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена аркадни действие за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена аркадни действие. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена аркадни действие и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра аркадни действие е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена аркадни действие, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

аркадни действие
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332839
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98344
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...