Онлайн Игри

Grand Theft Auto

Игра на Екшън

Grand theft auto

Grand Theft Auto Рейтинг: 8/10

Grand theft auto игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Това е флаш версия на известната поредица Grand Theft Auto видеоигра. Насладете се на свободната воля на Grand Theft Auto в тази флаш версия, ръководи своя престъпници за извършване на престъпления, доколкото е възможно, топката се удари хора и крадат коли. Използвайте клавишите със стрелки да се движат. На лявата и дясна стрелка да работи само за автомобили. Когато пеш, мишката е този, който прави характера пеша до тази посока. За атака, използвайте левия бутон на мишката. Въведете ключ стане ли в кола. Обърнете внимание на мисия брифинги. Щракнете върху Възпроизвеждане, за да започнете да играете играта Grand Theft Auto действие.

пъти играе:

Тази игра е играна 9594 пъти.Класиране 2812 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 8.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Рейтинг, основан на 148 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9594 пъти
Grand Theft Auto

Серията Grand Theft Auto винаги се настройва в измислени локали силно по модела на американските градове. Той е известен комедиен му сатира на американската култура, въпреки че серията е натрупала спор за възрастни си природа и насилие теми. Поредицата се фокусира около много различни герои, които се опитват да се покачва през редиците на престъпния свят, въпреки че мотивите им за това е различно във всяка игра. на Grand Theft Auto серия е критиката и комерсиален успех, като е продала над 125 милиона единици, към декември 2012 г. (преди излизането на Grand Theft Auto 5 вноска).

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Grand Theft Auto за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена Grand Theft Auto. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Grand Theft Auto и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра Grand Theft Auto е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Grand Theft Auto, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Grand Theft Auto
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332843
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98351
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...