Онлайн Игри

радиоактивни войн

Игра на Екшън

радиоактивни войн

радиоактивни войн Рейтинг: 10/10

радиоактивни войн игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази безплатна онлайн игра, която ще играе като единствен воин състояние за решаване на проблемите, които вие ще се сблъскате. Радиоактивни Necro-мутанти са изграждането на тайното оръжие на безпрецедентна власт. Шпионите на човешкото алианса жертват живота си, за да разберете на некро-мутант скривалището. Само един войн може да опитате и нападения, които са ужасно място, за да се предотврати злото си план от сбъдва. Може смелост и ярост направлява съдбата си, и да ви доведе до окончателната победа!

пъти играе:

Тази игра е играна 7497 пъти.Класиране 3582 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 10.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Рейтинг, основан на 2 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7497 пъти
радиоактивни войн

Използвайте клавишите със стрелки да се движат, и клавишите А и S да атакуват. Ключът за D ще активирате щит, така че не се колебайте да използвате вашия щит, ако имате нужда да. Трансфер до всяко допълнително здравето ви видя. За да стартирате, натиснете двукратно клавишите със стрелки. Не е скачане в тази игра, защото това е ритъм-ги-нагоре игра.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена радиоактивни войн за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена радиоактивни войн. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена радиоактивни войн и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра радиоактивни войн е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена радиоактивни войн, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

радиоактивни войн
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332843
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98351
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...