Онлайн Игри

спасяване в града

Игра на Екшън

спасяване в града

спасяване в града Рейтинг: 4/10

спасяване в града игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

яйце змей, е бил откраднат. Вие трябва да използвате ръцете, за да се придвижват в града в мисията си. Страхотна екшън игра, където можете да играете с мишката. Придвижване по екрана и стреля всички врагове, които се появяват. луда игра на стрелба всички злини, които се появяват. Подобрете бронята си и събира енергия, за да продължи да играе. Всяко ниво завършва в битка с опасен чудовище, което трябва да се преодолеят, за да се премине към следващия екран.

пъти играе:

Тази игра е играна 7497 пъти.Класиране 3596 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 2 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7497 пъти
спасяване в града

Класическа игра на различни екрани, в които можете да преодолеят препятствия изправени стрелба врагове. Карам мотор като космически кораб около екрана. Враговете се появяват и стрелба. Вие трябва да унищожи всички противници. Всяка убие ви дава някои диаманти се сервират бонус и енергия, за да продължи да играе. Убийте чудовища на последния екран показва във всяко ниво. Пожар вашите оръжия и превозни средства шофиране из града в опасна мисия.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена спасяване в града за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена спасяване в града. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена спасяване в града и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра спасяване в града е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена спасяване в града, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

спасяване в града
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332843
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98351
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...