Онлайн Игри

вози на тръби

Игра на Екшън

вози на тръби

вози на тръби Рейтинг: 5/10

вози на тръби игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази безплатна онлайн игра, трябва да се вози си под наем през тунелите на този триизмерен състезателна игра. Използвайте стрелки нагоре и надолу клавиши, за да ускори или да забави. Използвайте левия и десния клавиши, за да направляват, да избягвате препятствия и събиране на зелени кубчета, които ще ремонтира вашия щит. Ако си щит е на 100%, зелените кубчета ще ви даде време, бонуси. Тук ще намерите два режима на работа, времето в режим и режим на оцеляване. Режимът на време се състои от състезания срещу часовника във всяка песен за отключване на нови такива, както и да победи документация, за да получите медали. В режим на оцеляване, което трябва да оцелее и да не можете да се забави.

пъти играе:

Тази игра е играна 7244 пъти.Класиране 3417 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 54 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7244 пъти
вози на тръби

Превозни средства в тази игра изглеждат много подобни на тези от филма Tron, които се наричат ​​светлина цикли. Те са футуристични двуколесни превозни средства, които създават стените на цветна светлина.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена вози на тръби за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена вози на тръби. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена вози на тръби и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра вози на тръби е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена вози на тръби, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

вози на тръби
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332840
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98344
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...