Онлайн Игри

войни робот

Игра на Екшън

войни робот

войни робот Рейтинг: 3/10

войни робот игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази безплатна онлайн игра е за събиране на скрап от други роботи. Тъй като роботи са изработени от метал, а не робот иска си метал откраднат, ще трябва първо да унищожи всички тях. За да направите това, ще трябва и двете си ръце, една за клавиатура, и един за мишката. С клавиатурата ще контролират движението на вашия робот, или с клавиши или със стрелките. С мишката, вие ще се стреми, да стрелят и хвърлят бомби. Движете се по екрана, за да се стремят, натиснете (и задръжте) да стреля и кликнете два пъти да се взривят. Събиране на отпадъци от метал, след като унищожи врага. Някои врагове може да отнеме повече от един изстрел да се унищожи.

пъти играе:

Тази игра е играна 7037 пъти.Класиране 3498 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 6 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7037 пъти
войни робот

Тя изглежда като тази игра се базира в един свят, населен с роботи навъртам които се хранят с метала на други роботи, и трябва да се избиват един друг, за да оцелеят. По някаква причина, има един робот-силен от останалите. И, разбира се, той трябва да се бори срещу всички от по-слабите роботи. Познайте кой ще се играе най-силния висене бот? Вие! Единственият начин да може да бъде победен, ако е най-слабите роботи успее да те са повече, или ако сте пълен идиот с видеоигри. Така че, кой ще бъде? Собственик сте на Сиси или сте готови да поемат съкровища на стотици върлува убиец експлодиращи роботи?

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена войни робот за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена войни робот. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена войни робот и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра войни робот е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена войни робот, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

войни робот
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332843
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98351
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...