Онлайн Игри

Снимайте Бомби

Игра на Екшън

Снимайте Бомби

Снимайте Бомби Рейтинг: 4/10

Снимайте Бомби игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Използвайте пакет струя, за да събере боеприпаси, както парашут във вашия град, за да стреля бомби от небето. Оцелее и да защити града от всяка вълна на бомби, и да печелят пари за надграждане на вашето здраве, Удари, парашут, експлозии, обхват и скорост. Летят във въздуха, избягване на всички бомби и събиране на колкото се може повече амуниции, както е възможно. Събирайте мощност до балони, както добре. Внимавай за вражески самолети, които ще стрелят по теб във въздуха.

пъти играе:

Тази игра е играна 6995 пъти.Класиране 3356 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 8 мненията на потребителите

играя
Изиграните 6995 пъти
Снимайте Бомби

Вашето здраве и здравето на града са посочени от баровете в лявата част на екрана, както и размера на патроните, които имате и бомби да падат от небето, е показан в дясната част на екрана. Използвайте мишката, за да контролира падане, за събиране на амуниции и да се избегне бомбите. Премести си характер, наляво и надясно, докато на земята с А и D.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Снимайте Бомби за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена Снимайте Бомби. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Снимайте Бомби и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра Снимайте Бомби е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Снимайте Бомби, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Снимайте Бомби
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332843
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98351
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...