Онлайн Игри

Сърфирайте едно Черна

Игра на Екшън

Сърфирайте едно Черна

Сърфирайте едно Черна Рейтинг: 4/10

Сърфирайте едно Черна игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази безплатна онлайн игра вие ще получите възможност да направя едно от нещата, Искали ли сте някога. Смятате ли да си представите в училище, за търсене на скучна и пълна с работна черната дъска в училище? Това е вашият шанс да сърфирате през него, за да се докаже и да се състезава срещу други играчи по целия свят! Движете се на характера ви, избягвайте мокри гъби и най-важното ... Вземи най-висок резултат! Направлява вашия характер с мишката, избягвайте мокри гъби и събира тези бонуси!

пъти играе:

Тази игра е играна 7370 пъти.Класиране 3305 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 16 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7370 пъти
Сърфирайте едно Черна

Екшън игра е жанр, който набляга на физически предизвикателства, включително и време на реакция и координация око-ръка. Жанрът включва различни поджанрове, като бойни игри, Игри със стрелба, и платформа за игри, които са широко считат за най-важните игри за действие, въпреки че някои в реално време стратегия игри също се счита за екшън игрите.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Сърфирайте едно Черна за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена Сърфирайте едно Черна. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Сърфирайте едно Черна и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра Сърфирайте едно Черна е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Сърфирайте едно Черна, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Сърфирайте едно Черна
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332839
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98344
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...