Онлайн Игри

Дивия запад

Игра на Екшън

Дивия запад

Дивия запад Рейтинг: 7/10

Дивия запад игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Екшън игра, в която трябва да преминете през екраните един по един, за да отидете убиват врагове. Във всяко ниво ще намерите нови оръжия, за да се бият. Снимайте пистолет или удари с пръчка. Вие имате различни варианти и трябва да преодолеят много екрани. Едно пътуване през дистанционното и диви западната част на САЩ с крадци, полицаи и престъпници. Пешеходна лабиринт от декори като пустинята или пещери, за да победи всяко ниво. Вземи всички златни отличия и ще намерите по протежение на пътя.

пъти играе:

Тази игра е играна 7557 пъти.Класиране 3541 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 16 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7557 пъти
Дивия запад

В тази игра вие трябва да достигне най-далеч и да получите всичкото злато, можете. Всеки враг те убия, ще ви дам монети като награда. Вие трябва да се удари или стреля врагове, които се появяват, за да мине всяко ниво. Главният герой е разбойник и крадец зло. Главният герой е кактус, че е човек. Разгледайте всички Дивия запад пейзажи и получава победи всички нива. Играйте с вашето име и преодоляване на всички предизвикателства в играта.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Дивия запад за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Екшън флаш игра, наречена Дивия запад. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Дивия запад и тя е свързана с Екшън. Нашата нова игра Дивия запад е един от най-добрите игри на Екшън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Дивия запад, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Дивия запад
Върни

Екшън Най-играните игри

кит убиец играя ►

кит убиец

6
6 от 10 - 53442 гласа
Изиграните
332840
пъти

хищник на свобода! Намерете своя начин на Морски свят ". Инструкции: избягат от Морски ...

Война на Драконите играя ►

Война на Драконите

5
5 от 10 - 9706 гласа
Изиграните
98344
пъти

Драконите са във война. Има голяма битка на огън в небето. Принос на бой този дракон да ...