Онлайн Игри

Любопитни приключение

Игра на Приключенските

Любопитни приключение

Любопитни приключение Рейтинг: 2/10

Любопитни приключение игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази безплатна онлайн игра, целта ви е да събира предмети, за да продължи да проучи около вас. Използвайте левия и десния бутон или бутон A и D за движение, а до бутон или бутон W за скок. Барът на място или на контролния бутон, ще бъде вашият бутон за действие. С това, вие ще бъдете в състояние да направи нищо. Изследвайте, вдигни, ползване и т.н. Всеки път, когато се намери нещо, което ще можете да използвате, знак ще се появи, така че не се колебайте да натиснете бар пространство. Очите, които виждате по целия свят ще спаси играта си, когато ги отмине.

пъти играе:

Тази игра е играна 6586 пъти.Класиране 3562 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 2.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Рейтинг, основан на 6 мненията на потребителите

играя
Изиграните 6586 пъти
Любопитни приключение

Вие не може да направи нищо все още в първата стая, затова се насочи надясно. Разглеждане на купчината хартия, за да вземе парче. След това се върнете в ляво и разгледа писалката на масата, за да напишете бележка. Върни се обратно в дясно, и разгледа вратата да премине бележката чрез. Пазачът ще ви игнорират, но той ще си спомня да те хранят. По някаква причина, той ви дава оцет. Върни се в първата стая и разглежда стъкленицата да се излее в оцет, а след това избяга, за да не бъде убит. Ако вие стоите пред дупката в стената, експлозията няма да те нараня. След това скочи през мястото, където стената беше.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Любопитни приключение за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Приключенските флаш игра, наречена Любопитни приключение. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Любопитни приключение и тя е свързана с Приключенските. Нашата нова игра Любопитни приключение е един от най-добрите игри на Приключенските можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Любопитни приключение, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Любопитни приключение
Върни

Приключенските Най-играните игри

Turtix играя ►

Turtix

6
6 от 10 - 13402 гласа
Изиграните
78582
пъти

Turtix не знам какво ще се случи, когато той се опита леене мощен правописа без надзора на н ...

Bowja на нинджа 2 играя ►

Bowja на нинджа 2

6
6 от 10 - 10888 гласа
Изиграните
65929
пъти

Bowja на нинджа се върна! Този път той е на мисия да се възползва от злите планове на Abura (извес ...

Ramayana играя ►

Ramayana

6
6 от 10 - 4462 гласа
Изиграните
44223
пъти

Тази игра се базира на епоса Ramayana, в която цар Рама се опитва да доведе жена си назад, дока ...