Онлайн Игри

идентификация на животните

Игра на Животното

идентификация на животните

идентификация на животните Рейтинг: 6/10

идентификация на животните игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази игра показва много снимки на животни. Можете ли да познаете на животното който виждате на снимката, преди да изтече времето? Опитайте го! Изображението е обхваната от цветни кутии и трябва да сложите името на животинските отдолу. Имате ограничено време, за да предполагам какво животно е това. Както знаете, трябва да сложите името. Вие трябва да напишете името на животното на английски и кликнете върху изпрати до вас да знае дали си прав или грешиш. Трябва да се идентифицират всички животни в най-кратки срокове, за да спечелиш точки.

пъти играе:

Тази игра е играна 30507 пъти.Класиране 611 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 1932 мненията на потребителите

играя
Изиграните 30507 пъти
идентификация на животните

Тази игра има много снимки на различни животни. Ще бъдете ли в състояние да отгатне животно на снимката, преди да изтече времето? Просто се опитай! Идентифициране на дивеча. Снимките на животните са обхванати от някои снимки и ще трябва да предполагам, крие под масите. Колкото по-скоро толкова по-добре предполагам право, времето тече, докато играят. Имате ограничено време за решаване на всяко изображение. Колкото по-бързо решаване на повече точки печелите. Животните общи с общи имена не е нужно да се каже конкретните видове и научното наименование, известно само като животно. Имената трябва да ги пуснат на английски език. Идентифициране на вида на животните, които се крият във всяка една от снимките на природата.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена идентификация на животните за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Животното флаш игра, наречена идентификация на животните. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена идентификация на животните и тя е свързана с Животното. Нашата нова игра идентификация на животните е един от най-добрите игри на Животното можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена идентификация на животните, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

идентификация на животните
Върни

Животното Най-играните игри

Чарли Патицата играя ►

Чарли Патицата

6
6 от 10 - 25400 гласа
Изиграните
206163
пъти

Инструкции: Опитайте се да стигнете до края на всяко ниво, да събира монети и диамант& ...

Бул срещу крава играя ►

Бул срещу крава

4
4 от 10 - 8396 гласа
Изиграните
138127
пъти

Животното по ваш избор (от крава или бик) се конкурира с останалите в хляб яде конкуре ...

Пираня играя ►

Пираня

6
6 от 10 - 8144 гласа
Изиграните
82002
пъти

Вие сте малка Пираня, но не за дълго! Вашата цел е да плуват и да ям толкова малко риба е &# ...