Онлайн Игри

Чарли Патицата

Игра на Животното

Чарли Патицата

Чарли Патицата Рейтинг: 6/10

Чарли Патицата игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Инструкции: Опитайте се да стигнете до края на всяко ниво, да събира монети и диаманти. Вие трябва да преодолеят всички препятствия. Прескачане на враговете ви убие. Платформа игра, която разполага с сладък патица на име Чарли. Бягай и скочи през нивата, вземете оръжие и се опитват да оцелеят. Трябва да отидеш на гората, където животните трябва да гони и атакува като теб жаби и пчели. Опитайте другите животни не се допират и да стигнем до дъното на екрана. Съберете всички награди може по всяко ниво. Марио-стил на игра платформа за сладък патица на име Чарли.

пъти играе:

Тази игра е играна 206163 пъти.Класиране 42 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 25400 мненията на потребителите

играя
Изиграните 206163 пъти
Чарли Патицата

Определете патица трябва да пътуват всички нива. С клавишите със стрелки патица води през гората пейзаж от екрана, за да екран. Другите животни са врагове и се опитват да убият нашия герой. Просто докосване може да те убие. Можете да скочи върху животни, за да ги довърши и можете също така да скачат по-високо. Има диаманти и златни монети, които можете да предприемете, за да получите допълнителни точки във всяка игра. Всяко ниво е малко по-трудно. Много забавна и пристрастяваща игра. Извърви дълъг път с нашия приятел патица и събира всичкото злато е възможно. Бягай и скочи през нивата, събира мощност прозорци и се опитват да оцелеят. Инструкции: Опитайте се да стигнем до края на всяко ниво, да събира монети и диаманти и скокове на върха на враговете да ги убият.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Чарли Патицата за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Животното флаш игра, наречена Чарли Патицата. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Чарли Патицата и тя е свързана с Животното. Нашата нова игра Чарли Патицата е един от най-добрите игри на Животното можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Чарли Патицата, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Чарли Патицата
Върни

Животното Най-играните игри

Бул срещу крава играя ►

Бул срещу крава

4
4 от 10 - 8396 гласа
Изиграните
138127
пъти

Животното по ваш избор (от крава или бик) се конкурира с останалите в хляб яде конкуре ...

Пираня играя ►

Пираня

6
6 от 10 - 8144 гласа
Изиграните
82002
пъти

Вие сте малка Пираня, но не за дълго! Вашата цел е да плуват и да ям толкова малко риба е &# ...

Млечният играя ►

Млечният

6
6 от 10 - 3834 гласа
Изиграните
61444
пъти

Млечните крави, преди да получи твърде пълен и се взривят!