Онлайн Игри

Носенето на котка

Игра на Животното

Носенето на котка

Носенето на котка Рейтинг: 6/10

Носенето на котка игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Харесвате ли животни? Обичате ли котки? В тази игра вие трябва да се обличаш една котка. Трябва килер пълен с дрехи, които можете да използвате, за да направи костюм за вашия домашен любимец. Превръзка домашни любимци е обичай, че всеки път, когато има повече в световен мащаб. Любителите на животни ще искат техните красиви домашни любимци, когато те излизат. В тази игра вие трябва панталони, обувки, поли, шапки, обеци, колиета и дори връзки да се сложи косата на вашата котка. Оригинално забавно игра на мода за всички възрасти. Били ли сте някога облича вашата котка дрехи човек?

пъти играе:

Тази игра е играна 48470 пъти.Класиране 331 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 3480 мненията на потребителите

играя
Изиграните 48470 пъти
Носенето на котка

Облечи тази прекрасна коте и да я направя по-красива от всичките си приятели. A голям гардероб от дрехи елементи, които ви очакват, за да създадете уникална рокля за вашата котка. Вие имате неограничени възможности при използване на всички елементи, достъпни за Вас костюм. Има специални дрехи за котки. Можете да сложите шапка, пола, панталон, обувки, колие, обеци или шал. Дрехи на хората да пасват добре на животно. Котките са самодоволни, така че тя обича да се създаде специален костюм за нея. Уверете се, че котката е животно, най-красив.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Носенето на котка за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Животното флаш игра, наречена Носенето на котка. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Носенето на котка и тя е свързана с Животното. Нашата нова игра Носенето на котка е един от най-добрите игри на Животното можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Носенето на котка, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Носенето на котка
Върни

Животното Най-играните игри

Чарли Патицата играя ►

Чарли Патицата

6
6 от 10 - 25400 гласа
Изиграните
206163
пъти

Инструкции: Опитайте се да стигнете до края на всяко ниво, да събира монети и диамант& ...

Бул срещу крава играя ►

Бул срещу крава

4
4 от 10 - 8396 гласа
Изиграните
138127
пъти

Животното по ваш избор (от крава или бик) се конкурира с останалите в хляб яде конкуре ...

Пираня играя ►

Пираня

6
6 от 10 - 8144 гласа
Изиграните
82002
пъти

Вие сте малка Пираня, но не за дълго! Вашата цел е да плуват и да ям толкова малко риба е &# ...