Онлайн Игри

Протектор патица

Игра на Животното

Протектор патица

Протектор патица Рейтинг: 6/10

Протектор патица игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Вече сте патица трябва да убие всички чужденци. Вече си сили за сигурност на влак. Влакът превозва бели зайци. Чужденците искат да ядат на бели зайци. Имате пистолет и стреля всички чужденци, които се появяват в небето, за да ловуват. Насочете мерника и издънки достатъчно дълго, за жилото да пристигне на време и убиват врагове. A стрелба игра, където можете да завършите всички чужденци, преди те да ядат всички зайци. Вие сте едно животно покровител и имат една мисия, която влаковете животни стигнат до местоназначението си безопасно.

пъти играе:

Тази игра е играна 11850 пъти.Класиране 1800 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 358 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11850 пъти
Протектор патица

Извънземните се опитват да развалят Великден от убийството на великденски зайчета. Като член на зайче отбранителна сила, трябва да помогне на транспорта на зайчета от град на град, предоставяне на великденски яйца, на специален влак зайче сили за отбрана, като същевременно ги предпазва от лоши извънземни. Просто стреля на чужденци и събира Разрушете. Ако стреля твърде много и пистолет ще прегрее. Защитавай зайчета от извънземни! Чужденците искат да развалят Великден и се избиват всички бели зайчета. Като член на отбранителната сила на зайци, трябва да се вземат на животните, от град на град, за да достави великденски яйца. Пътуване с влак специални зайчета сили за отбрана и извънземни атакува през цялото време да се хранят зайците. Вашата работа е да ги предпази от чужденци, стрелба и събиране на допълнителни оръжия, които се появяват на екраните. Ако снимате също пистолета прегрява и трябва да изчака. Точка и стреля до края всички чужденци.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Протектор патица за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Животното флаш игра, наречена Протектор патица. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Протектор патица и тя е свързана с Животното. Нашата нова игра Протектор патица е един от най-добрите игри на Животното можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Протектор патица, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Протектор патица
Върни

Животното Най-играните игри

Чарли Патицата играя ►

Чарли Патицата

6
6 от 10 - 25400 гласа
Изиграните
206163
пъти

Инструкции: Опитайте се да стигнете до края на всяко ниво, да събира монети и диамант& ...

Бул срещу крава играя ►

Бул срещу крава

4
4 от 10 - 8396 гласа
Изиграните
138127
пъти

Животното по ваш избор (от крава или бик) се конкурира с останалите в хляб яде конкуре ...

Пираня играя ►

Пираня

6
6 от 10 - 8144 гласа
Изиграните
82002
пъти

Вие сте малка Пираня, но не за дълго! Вашата цел е да плуват и да ям толкова малко риба е &# ...