Онлайн Игри

Dodo Лов

Игра на Животното

Dodo Лов

Dodo Лов Рейтинг: 7/10

Dodo Лов игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази безплатна онлайн игра, всичко, което трябва да направите е да стреля по птицата додо. Стремежът е най-важната част от играта, и можете да снимате, като щракнете с левия бутон на мишката. Бъдете внимателни, да не си губи куршуми, защото вие получавате само 5 изстрела на рунд. Вие ще видите индикатора за куршум в долната лява част на екрана. Стрелба птицата додо, без да изпускат ще ви донесе резултат множител. Колкото по-висок множител, толкова по-бързо можете да натрупа точки. За да достигне Додо ми липсваш, ще получите X, а ти очевидно не искам да губя това. Ако получите 6, играта свършва.

пъти играе:

Тази игра е играна 6785 пъти.Класиране 3617 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 4 мненията на потребителите

играя
Изиграните 6785 пъти
Dodo Лов

В края на играта можете да въведете вашето име и ще видите къде стоите срещу всички други додо ловците. Ако играта не работи толкова гладко, колкото искате, можете да промените настройките за качество, като щракнете върху буквата Q в горния ляв ъгъл, или чрез натискане на клавиша Q ви клавиатура. Да увеличи резултата си, като натиснете на всички птицата додо в един ред, без да им липсват всички от тях. На птицата додо ще променят посоката внезапно, така държа под око на техните движения. Птицата додо може да отиде зад облаци и други препятствия, така че бъдете сигурни, че знаете къде са. На луд трудност, имате само един изстрел за всяка додо, така че бъдете внимателни да не се губи амуниции.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Dodo Лов за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Животното флаш игра, наречена Dodo Лов. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Dodo Лов и тя е свързана с Животното. Нашата нова игра Dodo Лов е един от най-добрите игри на Животното можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Dodo Лов, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Dodo Лов
Върни

Животното Най-играните игри

Чарли Патицата играя ►

Чарли Патицата

6
6 от 10 - 25400 гласа
Изиграните
206147
пъти

Инструкции: Опитайте се да стигнете до края на всяко ниво, да събира монети и диамант& ...

Бул срещу крава играя ►

Бул срещу крава

4
4 от 10 - 8396 гласа
Изиграните
138119
пъти

Животното по ваш избор (от крава или бик) се конкурира с останалите в хляб яде конкуре ...

Пираня играя ►

Пираня

6
6 от 10 - 8144 гласа
Изиграните
81994
пъти

Вие сте малка Пираня, но не за дълго! Вашата цел е да плуват и да ям толкова малко риба е &# ...