Онлайн Игри

Риба, попадащи риба

Игра на Животното

Риба, попадащи риба

Риба, попадащи риба Рейтинг: 6/10

Риба, попадащи риба игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази безплатна онлайн игра е много проста. Всичко, което ще трябва да направите, е да се движи котка от ляво на дясно. Котката ще се държи гнездо, и точката на движещи се от ляво на дясно е да улови колкото се може повече риба, колкото можете, тъй като тя ще падне от горе, и тя ще падне с много висока скорост. Ще има много видове риба. Някои от тях дори ще трябва да се избегне, тъй като те най-вероятно ще си счупиш мрежа, и след това ще трябва да си купите нов. Ако това се случи, но не разполагат с никакви пари, за да купите нов, след това играта е приключила.

пъти играе:

Тази игра е играна 7000 пъти.Класиране 3560 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 10 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7000 пъти
Риба, попадащи риба

Котката ще продължим напред, докато достигне до ръба на екрана, което означава, че ще трябва само да натиснете веднъж левия или десния стрелка. Това усложнява играта малко, защото рибата ще продължават да стават все по-малки и по-бързо падане. Опитайте се да направите котката достигне рибата, когато тя преминава линията. Различното рибата, която ще намерите са пъстърва, шаран, сьомга, пъстърва, летящи риби, змиорки, морски звезди, клоун риба, гигантските акули, морски кончета, златни рибки, миди и крил. Лошите са Марлинс, таралежи, миди и камъни.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Риба, попадащи риба за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Животното флаш игра, наречена Риба, попадащи риба. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Риба, попадащи риба и тя е свързана с Животното. Нашата нова игра Риба, попадащи риба е един от най-добрите игри на Животното можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Риба, попадащи риба, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Риба, попадащи риба
Върни

Животното Най-играните игри

Чарли Патицата играя ►

Чарли Патицата

6
6 от 10 - 25400 гласа
Изиграните
206163
пъти

Инструкции: Опитайте се да стигнете до края на всяко ниво, да събира монети и диамант& ...

Бул срещу крава играя ►

Бул срещу крава

4
4 от 10 - 8396 гласа
Изиграните
138127
пъти

Животното по ваш избор (от крава или бик) се конкурира с останалите в хляб яде конкуре ...

Пираня играя ►

Пираня

6
6 от 10 - 8144 гласа
Изиграните
82002
пъти

Вие сте малка Пираня, но не за дълго! Вашата цел е да плуват и да ям толкова малко риба е &# ...