Онлайн Игри

убиец коте

Игра на Животното

убиец коте

убиец коте Рейтинг: 5/10

убиец коте игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

убиец В тази безплатна онлайн игра, вие ще играете като сладко котенце. Когато започнете ще бъдат дадени 2 минути, за да убие колкото се може повече мишки и хамстери, колкото можете. Всяка убие ще ви даде обратно малък период от време. Първи убива в бърза последователност ще повиши вашата множител. Убийте необходимия брой врагове, преди да изтече времето, за да продължа да играя. Използвайте клавишите със стрелки да се движат и да използвате пространството лента, комбиниран с клавишите със стрелки, за извършване на специални движения.

пъти играе:

Тази игра е играна 6836 пъти.Класиране 3525 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 12 мненията на потребителите

играя
Изиграните 6836 пъти
убиец коте

Използвайте клавишите със стрелки да се движат, но когато ги използвате в комбинация с клавиша за интервал, който в крайна сметка изпълнение на специални ход, който може да ви помогне. Особено, когато са заобиколени от хамстери и не знам къде да отида. Използвайте левия и десния клавиши в комбинация с клавиша за интервал, за да се извърши пробив. Използвайте клавиша стрелка нагоре и пространството лента, за да използвате торнадото. Използвайте клавиша за надолу и пространството лента, за да използвате кафемелачката. Ако използвате пространството лента, във въздуха, на която ще изпълните супер-тире.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена убиец коте за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Животното флаш игра, наречена убиец коте. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена убиец коте и тя е свързана с Животното. Нашата нова игра убиец коте е един от най-добрите игри на Животното можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена убиец коте, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

убиец коте
Върни

Животното Най-играните игри

Чарли Патицата играя ►

Чарли Патицата

6
6 от 10 - 25400 гласа
Изиграните
206147
пъти

Инструкции: Опитайте се да стигнете до края на всяко ниво, да събира монети и диамант& ...

Бул срещу крава играя ►

Бул срещу крава

4
4 от 10 - 8396 гласа
Изиграните
138119
пъти

Животното по ваш избор (от крава или бик) се конкурира с останалите в хляб яде конкуре ...

Пираня играя ►

Пираня

6
6 от 10 - 8144 гласа
Изиграните
81994
пъти

Вие сте малка Пираня, но не за дълго! Вашата цел е да плуват и да ям толкова малко риба е &# ...