Онлайн Игри

мигриращи птици

Игра на Животното

мигриращи птици

мигриращи птици Рейтинг: 8/10

мигриращи птици игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Това е игра за стадата на прелетни птици, загубени във времето. По време на полет към къщи, на родословната скитащите животни от курса в Бермудския триъгълник. Изведнъж, птиците се озовават в един вихър, катапултира през дупка, и се загуби във времето. Тъй като играчите напредък чрез мулти-глава история, те се губят в места като Ледена епоха по време на последните метеорния дъжд, че е убил динозаврите, hellscape на пост-апокалиптично бъдеще, когато човек е изправен срещу машината, високите приливи наиндустриалната епоха въглища изгаряне мелници изличи слънцето, Китай по време на династията Хан и появата на фойерверки, митологичната възраст на Древна Гърция, и дори на Западния фронт на Първата световна война, когато експлозии на иприт и куче бойни самолети осъществяватпочти невъзможно да се запишете на пощенски гълъби, които летят над бойното поле. Това е за вас да използвате знанията си на стадото, за да ръководи своя птици безопасно дом на пустинята на днешна Канада. Преместете мишката, за да направляват стадото си от самолети, бури, отрови и други смъртоносни препятствия. Кликнете върху мишката, за да промените вашия лидер на стадото. Натиснете интервала, за да пауза в играта. Прекарайте точки умение за адаптации за различни видове птици. Персонализирайте поведението на стадото си чрез промяна на обществена йерархия. Има взрив!

пъти играе:

Тази игра е играна 7803 пъти.Класиране 3121 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 8.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Рейтинг, основан на 42 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7803 пъти
мигриращи птици

В тази игра, на миграцията на птиците има много за вършене. Миграцията на птиците е редовното сезонно пътуване, предприето от много видове птици. Въпреки това, от типа на играта може да бъде оцеляване. Главната цел на тези спасителни играта е просто да останеш жив, побеждавайки враговете или решаване на пъзели могат да бъдат случайно. Някои от основните елементи включват опазването на ресурсите (на здравето и боеприпаси, например), враждебна среда (обикновено пост-апокалиптичен или свръхестествено).

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена мигриращи птици за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Животното флаш игра, наречена мигриращи птици. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена мигриращи птици и тя е свързана с Животното. Нашата нова игра мигриращи птици е един от най-добрите игри на Животното можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена мигриращи птици, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

мигриращи птици
Върни

Животното Най-играните игри

Чарли Патицата играя ►

Чарли Патицата

6
6 от 10 - 25400 гласа
Изиграните
206097
пъти

Инструкции: Опитайте се да стигнете до края на всяко ниво, да събира монети и диамант& ...

Бул срещу крава играя ►

Бул срещу крава

4
4 от 10 - 8396 гласа
Изиграните
138098
пъти

Животното по ваш избор (от крава или бик) се конкурира с останалите в хляб яде конкуре ...

Пираня играя ►

Пираня

6
6 от 10 - 8144 гласа
Изиграните
81983
пъти

Вие сте малка Пираня, но не за дълго! Вашата цел е да плуват и да ям толкова малко риба е &# ...