Онлайн Игри

невестулки с Рокетс

Игра на Животното

невестулки с Рокетс

невестулки с Рокетс Рейтинг: 2/10

невестулки с Рокетс игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази безплатна онлайн игра, целта е да се започне невестулки за постигането на целите на всяко ниво. Щракнете и задръжте мишката, за да регулирате ъгъла и принуди да започне невестулката с ракета. Хвърли го към стените, тавана или пода, за да се достигне до трудно достъпни места. Опитайте се да се придържаме невестулката най-близо до центъра на мишената, колкото е възможно. Отговарят или надвишават учас ниво да се премине към следващото ниво. За да получите максимална огнева мощ, трябва да я време, така че да започне невестулката, когато стрелката е толкова голям, колкото е възможно. Експериментирайте с различни ъгли, за да удари трудни цели. Отиди на екрана ниво изберете между нива, за да видите карта на следващото ниво.

пъти играе:

Тази игра е играна 6602 пъти.Класиране 3599 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 2.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Рейтинг, основан на 2 мненията на потребителите

играя
Изиграните 6602 пъти
невестулки с Рокетс

Просто хвърли невестулки в цели във всяко ниво. Задръжте бутона на мишката, за да регулирате ъгъла, в която ще се хвърлят на невестулката, както и да регулирате силата на който ракетата ще бъде хвърлен. Ракетата ще скача на разстояние от стените, земята, таван, и всичко, така че да се възползва от това, за да достигне целта си. Резултатът цел ще бъде показан в горния десен ъгъл на екрана. Вие ще трябва да вкара най-малко, че за да се пристъпи към следващото ниво. Ако откриете малка мишена, опитайте се да го достигне, защото наградата резултата е лудост.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена невестулки с Рокетс за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Животното флаш игра, наречена невестулки с Рокетс. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена невестулки с Рокетс и тя е свързана с Животното. Нашата нова игра невестулки с Рокетс е един от най-добрите игри на Животното можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена невестулки с Рокетс, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

невестулки с Рокетс
Върни

Животното Най-играните игри

Чарли Патицата играя ►

Чарли Патицата

6
6 от 10 - 25400 гласа
Изиграните
206163
пъти

Инструкции: Опитайте се да стигнете до края на всяко ниво, да събира монети и диамант& ...

Бул срещу крава играя ►

Бул срещу крава

4
4 от 10 - 8396 гласа
Изиграните
138127
пъти

Животното по ваш избор (от крава или бик) се конкурира с останалите в хляб яде конкуре ...

Пираня играя ►

Пираня

6
6 от 10 - 8144 гласа
Изиграните
82002
пъти

Вие сте малка Пираня, но не за дълго! Вашата цел е да плуват и да ям толкова малко риба е &# ...