Онлайн Игри

Аватар: оцветяване на Джейк и Neytiri

Игра на Аватар

Аватар: оцветяване на Джейк и Neytiri

Аватар: оцветяване на Джейк и Neytiri Рейтинг: 6/10

Аватар: оцветяване на Джейк и Neytiri игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Прочутите сини аватари в една дейност, за която боя цветове, черно-бяло изображение за оцветяване. В тази игра, ще трябва да оцветите тази снимка, където можете да видите най-главните герои на Аватар(Джеймс Камерън филм). За да нарисува картината, щракнете върху цвят с мишката и да нарисува картина елемент с този цвят, като щракнете върху елемента. Има всички цветове в палитрата, за да оцветите главните герои на филма.

пъти играе:

Тази игра е играна 15447 пъти.Класиране 1421 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 540 мненията на потребителите

играя
Изиграните 15447 пъти
Аватар: оцветяване на Джейк и Neytiri

В тази игра, ще трябва да оцветите тази картинка, където можете да видите на главните герои от филма Avatar: Джейк и Neytiri. боя цвят към главните герои на Аватар, Джеймс Камерън филм. Една дейност, в които децата трябва да оцветите картината на една сцена от филма. Герои, които са сини, но можете да се боя, колкото искате. Можеш да бъдеш верен на оригиналната или боя с цветовете, които искат да направят нещо по-креативни герои. Покажете вашата креативност в тази уникална игра на нашия уебсайт. Най-силният и най-смелите в игра на цветове боя в едно изображение, черни и бели извънземни.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Аватар: оцветяване на Джейк и Neytiri за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Аватар флаш игра, наречена Аватар: оцветяване на Джейк и Neytiri. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Аватар: оцветяване на Джейк и Neytiri и тя е свързана с Аватар. Нашата нова игра Аватар: оцветяване на Джейк и Neytiri е един от най-добрите игри на Аватар можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Аватар: оцветяване на Джейк и Neytiri, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Аватар: оцветяване на Джейк и Neytiri
Върни

Аватар Най-играните игри