Онлайн Игри

Блокчета сцена на филм Avatar

Игра на Аватар

Блокчета сцена на филм Avatar

Блокчета сцена на филм Avatar Рейтинг: 6/10

Блокчета сцена на филм Avatar игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Харесва ли ви оцветяване игри? В тази игра трябва да оцветите черно-бяло изображение с една сцена от филма Аватар. В тази сцена, можете да видите как Neitiry учи Джейк как той трябва да стрелба с лък за лов на диви животни на вашата планета. За да оцветите тази снимка, трябва да изберете цвят, в ляво, като щракнете върху един от кутии боя. Тогава мишката рисува в белите области на чертежа да цвят на сцената. A забавно дейност, особено за децата. Главните герои на филма в романтична сцена.

пъти играе:

Тази игра е играна 19434 пъти.Класиране 1090 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 1014 мненията на потребителите

играя
Изиграните 19434 пъти
Блокчета сцена на филм Avatar

Игра, в която трябва да оцветите картината, нарисува сцена от филма Аватар. A научно-фантастичен филм, който е в бъдеще, когато хората са пътували и колонизирани пространство. Двете главни действащи лица са на човек, който отива в същество, което претендира да бъде чужденец. Тя е главният герой на филма обхваща планетата на пристигането на хората. В крайна сметка двамата се влюбват един с друг. В края на филма доброто, на чужденците, заради хората за защита на планетата от разрушителната добив на колонизаторите. Филм с голяма морална среда.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Блокчета сцена на филм Avatar за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Аватар флаш игра, наречена Блокчета сцена на филм Avatar. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Блокчета сцена на филм Avatar и тя е свързана с Аватар. Нашата нова игра Блокчета сцена на филм Avatar е един от най-добрите игри на Аватар можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Блокчета сцена на филм Avatar, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Блокчета сцена на филм Avatar
Върни

Аватар Най-играните игри

Пъзел на Аватар играя ►

Пъзел на Аватар

6
6 от 10 - 1042 гласа
Изиграните
16600
пъти

Насладете се на вземане на този пъзел на филма Аватар, със сцена на двамата герои, за д ...