Онлайн Игри

Пъзел на сцена от филма Аватар

Игра на Аватар

Пъзел на сцена от филма Аватар

Пъзел на сцена от филма Аватар Рейтинг: 4/10

Пъзел на сцена от филма Аватар игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Пъзелите са винаги е предизвикателство. Насладете се на вземане на този пъзел на една романтична сцена от филма Аватар. В тази сцена от филма можете да видите на главните герои, които практикуват с лък. За да завършите пъзела, трябва да щракнете и плъзнете парчета с мишката, за да се поберат. Някои части ще се присъединят към друга, когато те са близки, ако съответстващата. Целта е да се завърши картината, за да го правят да изглежда като на снимката отново. Насладете се на тази игра на филма Аватар.

пъти играе:

Тази игра е играна 14227 пъти.Класиране 1516 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 614 мненията на потребителите

играя
Изиграните 14227 пъти
Пъзел на сцена от филма Аватар

Задайте да направите пъзел от една романтична сцена. Ние можем да видим двете протагонист героите във филма. По това време тя го обучава да се запознаят с типичните оръжията на техния свят. Той е човек, който отива на друга планета, и там се влюбва в друга култура е. Няколко борбата срещу злите хора, които искат ограбване на природните ресурси на планетата. Една игра, където ще трябва да прекомпозирате един образ, който е бил разделен на части. Всяка от частите приляга да завършат фотография друг.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Пъзел на сцена от филма Аватар за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Аватар флаш игра, наречена Пъзел на сцена от филма Аватар. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Пъзел на сцена от филма Аватар и тя е свързана с Аватар. Нашата нова игра Пъзел на сцена от филма Аватар е един от най-добрите игри на Аватар можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Пъзел на сцена от филма Аватар, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Пъзел на сцена от филма Аватар
Върни

Аватар Най-играните игри