Онлайн Игри

Целувки на Джейк и Neytiri

Игра на Аватар

Целувки на Джейк и Neytiri

Целувки на Джейк и Neytiri Рейтинг: 7/10

Целувки на Джейк и Neytiri игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Джейк и Нейтири целуват страстно в тази целувка игра за филма Аватар. За да получите най-бара, пълен с любов, те трябва да целуне, без д-р Грейс, полковник Quaritch или Ikram ги открият. Кликнете и задръжте бутона надолу върху бутона любяща двойка, за да ги целуне, и отпуснете бутона, за да спре. Колкото повече пъти можете да получите, за да запълни бара, толкова повече точки ще получите. Ако ви хванат три пъти, играта свършва, когато ви свършат на живота. Целувките е типична игра, но настроите външния вид на филм на Джеймс Камерън, Аватар.

пъти играе:

Тази игра е играна 23442 пъти.Класиране 862 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 1144 мненията на потребителите

играя
Изиграните 23442 пъти
Целувки на Джейк и Neytiri

Главните герои на филма Аватар в тази игра се появяват, за да целуне. Аватар е един филм, който е издаден през 2009 година. Той се намира в 2154 година, когато хората се опитват да колонизират планета, наречена Пандора. В Живейте На'ви, хуманоиден същества със синя кожа. Главните герои на филма са Джейк Съли, човек войник, и Нейтири Omaticaya на На'ви която е дъщеря на лидерите на клана Omaticaya. Заедно те ​​живеят различен любовна история.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Целувки на Джейк и Neytiri за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Аватар флаш игра, наречена Целувки на Джейк и Neytiri. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Целувки на Джейк и Neytiri и тя е свързана с Аватар. Нашата нова игра Целувки на Джейк и Neytiri е един от най-добрите игри на Аватар можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Целувки на Джейк и Neytiri, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Целувки на Джейк и Neytiri
Върни

Аватар Най-играните игри

Пъзел на Аватар играя ►

Пъзел на Аватар

6
6 от 10 - 1042 гласа
Изиграните
16600
пъти

Насладете се на вземане на този пъзел на филма Аватар, със сцена на двамата герои, за д ...