Онлайн Игри

Пъзели на филма Avatar

Игра на Аватар

Пъзели на филма Avatar

Пъзели на филма Avatar Рейтинг: 6/10

Пъзели на филма Avatar игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Насладете се на вземане на всяка от пъзели на Avatar (филм на James Cameron) със сцени от главните герои на историята. За да направите пъзела, ще трябва да изберете изображението, за пъзела от колекцията, припокриването на парчетата, а размерите на пъзела. За да завършите пъзела, кликнете върху частта, която се движи или върти с левия бутон на мишката. За да преместите част от пъзела, и движете мишката, за да завъртите парче от пъзела, можете да щракнете върху лентата пространство или мишка колело. Вие трябва да поставите на всяка част, за да се върне, за да видите оригиналното изображение.

пъти играе:

Тази игра е играна 12838 пъти.Класиране 1679 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 334 мненията на потребителите

играя
Изиграните 12838 пъти
Пъзели на филма Avatar

Колекция от сцени от филма на Джеймс Камерън. Вие трябва да изберете между сцените на пъзел от филм на Джеймс Камерън. Целта е да се завърши пъзела на филма Avatar. А научно-фантастична история, която се проведе на друга планета. Завършване на пъзел е дейност, която е много добра за умственото развитие на човека. Използва се, за да играят с нашия мозък и помага в развитието на нашата интелигентност. Както можете да изберете броя на парчета, можете да контролирате трудността на дейността. Тя може да бъде лесно да се направи така, че децата. Ако поставите един много голям брой части ще бъде по-трудно да се реши.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Пъзели на филма Avatar за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Аватар флаш игра, наречена Пъзели на филма Avatar. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Пъзели на филма Avatar и тя е свързана с Аватар. Нашата нова игра Пъзели на филма Avatar е един от най-добрите игри на Аватар можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Пъзели на филма Avatar, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Пъзели на филма Avatar
Върни

Аватар Най-играните игри