Онлайн Игри

Барби Есен

Игра на Барби

Барби Есен

Барби Есен Рейтинг: 4/10

Барби Есен игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Когато времето започва да се охладител е време да се промени дрехите си и се облича в дрехи, които приютяват малко повече. В тази игра вие трябва да се обличаш Барби за есента, с дълги панталони, дълги ръкави дрехи и ботуши за защита срещу дъждовна вода. Цветовете този сезон са скучно и по-малко ярки, защото есента е сезон, когато Браун и оранжеви цветове преобладава. Можете също да изберете от голямо разнообразие от аксесоари и различни прически за Барби е винаги в най-новата мода.

пъти играе:

Тази игра е играна 14655 пъти.Класиране 1478 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 626 мненията на потребителите

играя
Изиграните 14655 пъти
Барби Есен

Есента е сезон, който служи като преход между лятото и зимата. През това време листата на някои дървета падат, и всичко става малко по-студено и изключва. Барби се нуждае, за да получите по-топло, за да излезем навън през дрехите падането сезон, и следователно има вашата помощ и добрия си вкус в дрехите. Какво ще кажете за превръзка на Барби тази есен? Затова вземете някои идеи от тази игра на обличане Барби през есента.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби Есен за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби Есен. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби Есен и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби Есен е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби Есен, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби Есен
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254092
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137493
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...