Онлайн Игри

Барби пъзел: Калифорния момиче

Игра на Барби

Барби пъзел: Калифорния момиче

Барби пъзел: Калифорния момиче Рейтинг: 3/10

Барби пъзел: Калифорния момиче игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Игра Барби пъзел парчета, това е нивото на трудност 3. Това са повече парчета, отколкото други по-лесни. Тази игра има усложнение, че са заблудени части. Вие ще трябва да завъртите парчетата да се поберат правилно. Търсене чрез правилните части да се поберат един на друг и да се завършване на образа на момиче в Калифорния. Нашият приятел и принцеса е звездата на тази игра, в която трябва да поставите парчета от пъзела на правилното място и след това се присъедини към друг, за да завърши образа на кукла Барби.

пъти играе:

Тази игра е играна 35754 пъти.Класиране 513 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 3772 мненията на потребителите

играя
Изиграните 35754 пъти
Барби пъзел: Калифорния момиче

Направете пъзел е забавна интелектуална дейност. Тя е за това да има предишното изображение, в този случай на кукла Барби. Изображението се разделя на десетки части с неправилни форми. Трябва да се намери връзката между всяка от тези части, така че образът на Барби се завръща в пълен размер. Този пъзел е трудността, че парчетата са на позиции, които не са прави, така че първо трябва да сложите парче в правилната посока, преди да отида да го търси с удобно. Когато приключите, ще видите отново в образа на пълно момиче Калифорния.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби пъзел: Калифорния момиче за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби пъзел: Калифорния момиче. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби пъзел: Калифорния момиче и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби пъзел: Калифорния момиче е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби пъзел: Калифорния момиче, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби пъзел: Калифорния момиче
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254084
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137485
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...