Онлайн Игри

Барби на лед

Игра на Барби

Барби на лед

Барби на лед Рейтинг: 6/10

Барби на лед игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Барби е на посещение Дисниленд с Кен и нейните приятели. Travel донесе сувенир снимка, но на сестра си е избухнала на снимката. Барби иска да има този сувенир снимка, можете да помогнете на нашия приятел да се определи снимката. За да се реконструира образа, парчето ще изберете с мишката и когато за две или повече парчета автоматично се долепят едно. Целта е да се завърши пъзела и отново пусна в голямата картина. Това е пъзел с Барби, Кен и приятели. Използвайте мишката, за да се възстанови от пъзела.

пъти играе:

Тази игра е играна 44222 пъти.Класиране 374 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 5064 мненията на потребителите

играя
Изиграните 44222 пъти
Барби на лед

Куклата Барби има снимка пързаляне с кънки. Ние можем да видим принцесата пързаляне с принца. Зад нейните приятели са. В далечината се вижда замъка над облаците. Крилатите коне лети в небето. Великолепна природа, което трябва да се върне, за да завършите. Вземете този пъзел във възможно най-кратки срокове. Трябва да напуснеш образа, както е било в оригинала възможно най-скоро.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби на лед за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби на лед. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби на лед и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби на лед е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби на лед, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби на лед
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254084
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137485
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...