Онлайн Игри

Барби: вечерни рокли

Игра на Барби

Барби: вечерни рокли

Барби: вечерни рокли Рейтинг: 6/10

Барби: вечерни рокли игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра има снимка на Барби с целия си гардероб на рокли, вие трябва да изберете за нея за гала вечерта с ефектна рокля и прическа. Чрез преместването на мишката можете да се обличаш Барби да направи блестяща. Били куклата в дясно и в ляво са всички облечени тази вечер, всички рокли са отдавна използват за голямо събитие, много стилни и много меки цветове. Можете също да имат перуки с различни прически и бижута, за да завършите тоалета.

пъти играе:

Тази игра е играна 27753 пъти.Класиране 692 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 1818 мненията на потребителите

играя
Изиграните 27753 пъти
Барби: вечерни рокли

Игра за момичета, където ще трябва да се облича кукла Барби в стилен начин с вечерна рокля. Има няколко готови облекла от които да избирате в различни цветове, така че се комбинират с различни перуки. Трябва да се направи на главния герой на играта е най-красивото момиче на партито. Опитвате се да изберете и комбинирате всички елементи, като прическа, цвят на косата, бижута и дрехи. Всички костюми са дълги, дълги поли с дълъг полет. Те са много хубави костюми, които седят добре с фигурата на куклата. Разбира се можете да направите оригинален творение. Можете да играете и да се повтаря толкова пъти, колкото искате.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби: вечерни рокли за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби: вечерни рокли. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби: вечерни рокли и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби: вечерни рокли е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби: вечерни рокли, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби: вечерни рокли
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254071
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137471
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...