Онлайн Игри

Барби, една възрастна жена

Игра на Барби

Барби, една възрастна жена

Барби, една възрастна жена Рейтинг: 5/10

Барби, една възрастна жена игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра на обличане Барби са можете да намерите един вид мода, която е актуална и също така има нотки на ретро модата. Дрехите му са комбинация от свежест, младежки стил и елегантност, които го правят уникален Барби момиче направи. Вие трябва да изберете и комбинирате всеки елемент от облеклото, за да се създаде напълно уникален набор да ви хареса. Можете също да променяте вида и цвета на косата, за да имат същия стил като вашето облекло. Аксесоари, като например чанти, обувки и обици са много важни при избора на екипировка, така че вие също трябва да погледнем тези малки детайли.

пъти играе:

Тази игра е играна 21003 пъти.Класиране 982 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 1378 мненията на потребителите

играя
Изиграните 21003 пъти
Барби, една възрастна жена

Обличам игри имат за цел да се облича кукла с различни стилове и облекло. С тези игри децата могат да съответстват на дрехите, тъй като те харесва и да развият своята креативност. Главният герой на тази игра е Барби, която трябва да се обличат с разнообразие от дрехи и много различни елементи. Трябва да плъзнете дрехата върху тялото да се облича манекен, това е един много лесен и бърз начин да създадете свой собствен моден облекло.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби, една възрастна жена за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби, една възрастна жена. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби, една възрастна жена и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби, една възрастна жена е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби, една възрастна жена, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби, една възрастна жена
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254084
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137485
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...