Онлайн Игри

Барби в ледената пързалка

Игра на Барби

Барби в ледената пързалка

Барби в ледената пързалка Рейтинг: 4/10

Барби в ледената пързалка игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Забавни пъзел на принцеса Барби с любимия си Кен кънки на ледената пързалка. Докато караш, те правят красиви пируети и танц под звуците на музиката. В тази снимка можем да видим и две сестри на Барби да се насладят на фигура изложба пързаляне. Пързалката е пълен с бели облаци и във фонов режим, ние откриваме в замъка на Барби и Кен. Техните три дъщери, монтирани на три крилати коне те гледат на тях от небето. Налице е смешно бяла полярна мечка пързаляне с тях. Ако ви харесва този красив пейзаж, правят този пъзел на Барби лед кънкьор.

пъти играе:

Тази игра е играна 35547 пъти.Класиране 525 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 2490 мненията на потребителите

играя
Изиграните 35547 пъти
Барби в ледената пързалка

Барби е най-популярната кукла в пазара. В този приятен пъзел на Барби, можем да видим принцесата с Кен на ледена пързалка и пухкави облаци. Пейзажът е красив, във фонов режим, има замък, три крилати коне и лилаво залез. Барби и Кен са винаги заедно, така че в тази игра можете да се насладите на своята любов и магия. Барби носи розова рокля и бяла корона. Кен е облечен в сива риза, черни панталони и черен цвят палто. Ако ви харесва любовта между тези две кукли, да се забавляват играят този пъзел на Барби.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби в ледената пързалка за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби в ледената пързалка. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби в ледената пързалка и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби в ледената пързалка е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби в ледената пързалка, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби в ледената пързалка
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254084
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137485
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...