Онлайн Игри

Барби, модерно момиче

Игра на Барби

Барби, модерно момиче

Барби, модерно момиче Рейтинг: 4/10

Барби, модерно момиче игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази онлайн игра можете да видите Барби дресинг с най-модерните и актуални дрехи. Ако искате да се обличаш Барби в стил трябва да изберете панталони или поли, блузи и модерен стил, който се вписва чудесно. Благодаря ви, Барби ще бъде най-популярното момиче в нейната група от приятели. Както можете да видите, че има голяма колекция от дрехи, но също така има много добавки и аксесоари, които да добавите към стила си. А ти, ти харесва да се облича в модата като нея? С тази игра можете да научите повече за ток младежка мода за вас да станете експерт по темата.

пъти играе:

Тази игра е играна 21194 пъти.Класиране 996 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 1548 мненията на потребителите

играя
Изиграните 21194 пъти
Барби, модерно момиче

Мател Барби кукла се завръща в модата благодарение на тази превръзка на игра. Популярната кукла на 60-те години се появява текущият с нов стил и нов набор от дрехи, които са много популярни сред младите момичета от днес. Барби е модерен момиче, и го показва с удебелен шрифт и ежедневни дрехи. Трябва да имате добра преценка и да изберете дрехи, които ви подхожда да има добър стил за всеки план, който може да възникне с нея група от приятели.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби, модерно момиче за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби, модерно момиче. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби, модерно момиче и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби, модерно момиче е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби, модерно момиче, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби, модерно момиче
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254084
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137485
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...