Онлайн Игри

Барби, облечено като принцеса Пепеляшка

Игра на Барби

Барби, облечено като принцеса Пепеляшка

Барби, облечено като принцеса Пепеляшка Рейтинг: 6/10

Барби, облечено като принцеса Пепеляшка игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра вие трябва да изберете най-добрата рокля за принцеса партия на замъка. Барби е облечена като принцеса Пепеляшка. За да направите костюма трябва да отидете, като кликнете върху дрехи, коса и аксесоари, за да изглежда на китката. Щракнете отново, за да изчезне и да избере друг. Трябва да се направи един хубав набор от дрехи за принцесата. Това ще бъде най-красивата и елегантна вечерта. Royal семейство. A характер, който идва в удобен за кукла Барби.

пъти играе:

Тази игра е играна 75816 пъти.Класиране 178 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 6814 мненията на потребителите

играя
Изиграните 75816 пъти
Барби, облечено като принцеса Пепеляшка

Един от най- любимите принцесата за момичета е Пепеляшка. Историята на едно момиче, което е сираче. Нейната мащеха и сестри я третират зле, като слуга. Една нощ фея се появява с него и му дава един костюм да отидете на парти до Кралския дворец. Същата вечер на танците нарича принц, който се влюбва в нея. Тя успява да избяга и да забрави за обувки. Къщата за принц къща търси да се намери собственика на изгубения обувката. Най-накрая намерих това, да се оженят и да живеят щастливо след това. Има килер пълен с рокли, обувки и перуки, за да направи добра Барби Пепеляшка в тази вечер на партито. Направете носия, която прилича на оригинала. Когато приключите, можете да започнете отначало.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби, облечено като принцеса Пепеляшка за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби, облечено като принцеса Пепеляшка. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби, облечено като принцеса Пепеляшка и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби, облечено като принцеса Пепеляшка е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби, облечено като принцеса Пепеляшка, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби, облечено като принцеса Пепеляшка
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254084
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137485
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...