Онлайн Игри

Барби: интелигентен

Игра на Барби

Барби: интелигентен

Барби: интелигентен Рейтинг: 6/10

Барби: интелигентен игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

С мишката, вие трябва да се обличаш Барби за важно събитие: сватба, да излиза с приятели, ходя на работа, отидете в колеж или каквото и да, но вие трябва да сложите наш приятел много хубава. За да обличаш модела, частта ще изберете с мишката и да я вземе за тялото Барби е в ляво. Можете да промените прическата и цвета на косата. Има всички видове дрехи за нея. В гардероба ви панталони, поли, рокли, блузи, ризи и якета. Можете също така да има обувки и модни аксесоари.

пъти играе:

Тази игра е играна 17037 пъти.Класиране 1260 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 862 мненията на потребителите

играя
Изиграните 17037 пъти
Барби: интелигентен

Барби игра, в която трябва да се облича кукла със стилни дрехи, които имате на ваше разположение в гардероба ви. Има много дрехи, които можете да използвате, за да направи пълен инвентар, че е много модерен и стилен. Китката трябва да бъде много красива и трябва вашата помощ. Има костюми, рокли, поли, панталони, блузи и ризи за нея. Има и обувки, чанти и други модни аксесоари като бижута бижутер. A по-модерен и стилен гардероб класически игри версия.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби: интелигентен за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби: интелигентен. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби: интелигентен и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби: интелигентен е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби: интелигентен, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби: интелигентен
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254092
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137493
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...