Онлайн Игри

Барби: Пролет

Игра на Барби

Барби: Пролет

Барби: Пролет Рейтинг: 4/10

Барби: Пролет игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Това е пролетта, а през първите хубави дни Барби искат превръзка с по-свежи дрехи и по-ярки цветове. Така че ще трябва да ви помогне да вземе решение за облекло за разходка в парка, да излиза с приятелите си и да се забавляват. Има най-различни дрехи, за да се обличаш Барби през пролетта. Можете също така добавки, които ви харесват, като например чанти, очила, шапки, и да изберете измежду различните обувките имате във вашата колекция. Барби е идеална за всеки план да присъстват при тази пролет благодарение на добрия си вкус.

пъти играе:

Тази игра е играна 15172 пъти.Класиране 1428 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 660 мненията на потребителите

играя
Изиграните 15172 пъти
Барби: Пролет

Кукли Барби, се характеризират с голяма колекция от дрехи и аксесоари в най-новите модни тенденции. В този случай дрехите са характерни за пролетта, един сезон, когато времето става все по-топло до лятото. През пролетта на ден стават все по-дълги и цветовете стават по-ярки, благодарение на цветята, които се появяват в паркове и полета. Пролет Барби дрехи също се адаптира към сезоните, и става все по-удобни и радостни за хубаво време.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби: Пролет за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби: Пролет. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби: Пролет и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби: Пролет е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби: Пролет, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби: Пролет
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254071
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137471
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...