Онлайн Игри

Разходки Барби през лятото

Игра на Барби

Разходки Барби през лятото

Разходки Барби през лятото Рейтинг: 5/10

Разходки Барби през лятото игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Барби има планове в тези дни на лятото, и те трябва да бъдат облечени по подходящ начин. Искате ли да се обличаш Барби през лятото? Ами там е вашият шанс. За това можете да избирате от много дрехи. Както виждате, са свежи и красиви цветове, перфектно за летните дрехи. Изберете дрехи, които харесваш и го плъзнете към тялото на Барби да се облече в одежди от вашия избор. Можете също така да изберете няколко аксесоари като очила или различни чанти, които съответстват с обувките си и останалата част от дрехите си. Забавлявайте се, докато се покаже вашият добър вкус за мода.

пъти играе:

Тази игра е играна 18307 пъти.Класиране 1160 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 1234 мненията на потребителите

играя
Изиграните 18307 пъти
Разходки Барби през лятото

Куклата Барби е облечена за лятото с някои от дрехите на големия си колекция. Летните дрехи са известни за това, че много ярки цветове. Тениските са с къси ръкави или без презрамки, шорти и помагат харчат по-малко топлина. Барби е облечена в лятна с различни комплекти, които можете напълно да изберат да ви хареса. Тази кукла все още ще остане като манекен, за да избирате дрехите да се носят по време на следващата си среща. Покажи ли, че модата и аксесоари и дизайн Барби лято облекло.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Разходки Барби през лятото за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Разходки Барби през лятото. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Разходки Барби през лятото и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Разходки Барби през лятото е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Разходки Барби през лятото, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Разходки Барби през лятото
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254084
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137485
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...