Онлайн Игри

Барби Пъзел

Игра на Барби

Барби Пъзел

Барби Пъзел Рейтинг: 2/10

Барби Пъзел игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Харесва ли ви Барби? Игра Барби пъзел, това е първото ниво, тук фигурите са подредени, така че ще бъде по-лесно да се адаптират парчета. Просто сложете на всяка част от изображението на място, така че изображението е пълна. Това е проста игра, децата ще се хареса много. Те ще могат да играят хора от всички възрасти. Ние кукла Барби е едно от момичетата, любимите играчки и някои деца. Представлява естетически идеал и личност са дали чрез анимационни сериали и филми той е звезда.

пъти играе:

Тази игра е играна 126137 пъти.Класиране 86 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 2.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Рейтинг, основан на 25686 мненията на потребителите

играя
Изиграните 126137 пъти
Барби Пъзел

В тази игра вие трябва композицията на един образ, който е разделен на нови части. Просто поставете обратно на мястото му всяко изображение. Това е един лесен и прост състав. Парчетата се поставят по начин, който е лесен за децата, с помощта на мишката, кликнете и плъзнете всяка част на съответното място. Цялостната картина е сцена от един от филмите, които е фея кукла. Ние виждаме сцена от филма с крила и летящи назад. Силно се препоръчва дейност за всички. Сигурен ли си прекарват добре времето си играе с тази игра.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби Пъзел за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби Пъзел. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби Пъзел и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби Пъзел е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби Пъзел, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби Пъзел
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254084
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137485
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...