Онлайн Игри

Мода Барби

Игра на Барби

Мода Барби

Мода Барби Рейтинг: 5/10

Мода Барби игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

С мишката можете да се обличаш Барби с градски случайни стил. Класическа игра на облекло. Има различни елементи на гардероб като панталони, поли, обувки, ризи и други дрехи. С мишката можете да се обличаш момичето герой с ежедневни, градски стил. Облекло прости плоски цветове. Комплект от стар стил рокля напомня на игри с прорези, които облечени в антични кукли. Главният герой на момиче очаква да изберете дрехите на цветове, подходящи за днес.

пъти играе:

Тази игра е играна 16332 пъти.Класиране 1282 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 958 мненията на потребителите

играя
Изиграните 16332 пъти
Мода Барби

игра, където можете да комбинирате различни облекла. Трябва да се направи една пола в цветове се комбинират с риза. Изберете дрехи за жени. Това, което трябва да направите е да изберете гардероба си дрехи, които се вписва. Облеклата са много основни плоски цветове. Вие трябва да намерите комбинации от дрехи за момичето на модата. мода ще отнеме хубави дрехи с цветове, които пасват добре една с друга. Обличам игри.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Мода Барби за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Мода Барби. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Мода Барби и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Мода Барби е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Мода Барби, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Мода Барби
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254084
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137485
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...