Онлайн Игри

Ваканционни Барби

Игра на Барби

Ваканционни Барби

Ваканционни Барби Рейтинг: 4/10

Ваканционни Барби игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Когато времето е хубаво, че всички обичат да се обличат в летни дрехи и весели летни цветове. Барби чувства същото, и в тази игра имате възможност да решите кой костюм ще вземе днес. Можете да се подготви за една нощ навън в почивка район да отидете на плаж с приятели или да отидете на разходка с вечерния бриз. Вие имате най-добрите дрехи и различни аксесоари, които да създават облекло Барби за лятото. Ако и вие искате да се насладите на лятото, не се колебайте и се пригответе да се харчат като Барби в тези хладни месеци на слънце и топлина!

пъти играе:

Тази игра е играна 17517 пъти.Класиране 1224 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 900 мненията на потребителите

играя
Изиграните 17517 пъти
Ваканционни Барби

Барби е много популярна кукла, която е създадена през 60-те години. Тъй като в допълнение към своята линия от играчки са се появили други продукти като филми, анимационни сериали, както и всички видове аксесоари като чанти, обувки и дори дрехи рокля. Те дори излезе вдъхновени кукли Барби, като тази игра кукла летни дрехи, както и да добавят множество аксесоари, които да бъдат на най-новите модни видео игри. Ако и вие искате да се облича в стил с тези Барби Игри за обличане ще се почувствате като истински стилист.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Ваканционни Барби за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Ваканционни Барби. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Ваканционни Барби и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Ваканционни Барби е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Ваканционни Барби, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Ваканционни Барби
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254092
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137493
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...