Онлайн Игри

Кен, Ново изображение

Игра на Барби

Кен, Ново изображение

Кен, Ново изображение Рейтинг: 6/10

Кен, Ново изображение игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Кен се нуждае от нов поглед за да привлекат Барби ви помага да изберете най-добрата прическа, най-добрите дрехи, които отговарят на вашата нова личност. Стайлинг игра, в която трябва да се определи образа на главния герой. Кен се нуждае от нов имидж, за да Барби се влюби в него, за да му помогне, вие трябва да изберете най-добрата прическа, най-добрите дрехи, които най-добре отговарят на новата си личност. Гаджето на най-известната кукла в света се нуждае от нов поглед и вие трябва да създадете нов стил. Изберете дрехи за него. Можете да промените прическата, цвета на косата и дрехите. Fashion игра за момичета. Подобно на модата?

пъти играе:

Тази игра е играна 33694 пъти.Класиране 537 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 2314 мненията на потребителите

играя
Изиграните 33694 пъти
Кен, Ново изображение

Кен, приятелят на Барби. Сега можете да създадете нов имидж за този герой. Можете да избирате дрехите, които носят. Ако сте фен на модата, вие ще бъдете в състояние да се създаде пълен набор от костюми за главния герой. Трябва да се съчетаят цветове, панталони, блузи, шапки, т.н. Цветовете трябва да бъдат комбинирани, за да отидете на модата. Можете да изберете салона, с отрязани коси и боя цвят на косата. Направете вашата приятелка обратно в любов с него.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Кен, Ново изображение за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Кен, Ново изображение. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Кен, Ново изображение и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Кен, Ново изображение е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Кен, Ново изображение, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Кен, Ново изображение
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254084
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137485
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...