Онлайн Игри

Принцесата Барби

Игра на Барби

Принцесата Барби

Принцесата Барби Рейтинг: 6/10

Принцесата Барби игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Барби е принцеса и трябва да е перфектно, за да танцува с принца в тази мода игра. За да играете трябва да имаш добър вкус и стил. За да играете ви трябва да грим, гребен и рокля фея принцеса кукла. Вие ще използвате мишката, за да кликнете върху елемента, който искате да приложите на нейното хубаво лице и навигация чрез движение на мишката. Можете да промените всичко, което искате, понякога се чувстваш като да играеш сметки. Easy ниво за деца и всеки.

пъти играе:

Тази игра е играна 21947 пъти.Класиране 913 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 1220 мненията на потребителите

играя
Изиграните 21947 пъти
Принцесата Барби

Задайте приказка принцеса трябва да персонализирате характер дете кукла вдъхновен успех. Един от най-популярните детски играчки от Mattel. Една дейност за деца, в които те трябва да грим, гребен и се обличат проблема. Когато сте готови, можете да отпечатате резултата, за да видите хартията като е. Можете да избирате от бижута, прически, цветове за коса, мода, бижута и др. Една пристрастяване игра за момичета, които обичат модата.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Принцесата Барби за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Принцесата Барби. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Принцесата Барби и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Принцесата Барби е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Принцесата Барби, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Принцесата Барби
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254071
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137471
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...