Онлайн Игри

Барби пъзел Ниво 2

Игра на Барби

Барби пъзел Ниво 2

Барби пъзел Ниво 2 Рейтинг: 6/10

Барби пъзел Ниво 2 игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудност да избирате. На първото ниво парчетата са подредени и с добро чувство мнение. При нива две и три, ще трябва да завъртите парчета, за да се поберат правилно един с друг. Целта е, че изображението е пълна. Премести частите на изображението, за да бъдат поставени на правилното място. Три кукли Барби, които ви очакват, за да продължи, за да видите цялата сцена.

пъти играе:

Тази игра е играна 137485 пъти.Класиране 73 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 18192 мненията на потребителите

играя
Изиграните 137485 пъти
Барби пъзел Ниво 2

Пъзелите са образи, които разбиват на парчета. An цялата сцена е разделена на части с различия. Всяка от тези части трябва да се впише в другия край, за да изтеглите цялото изображение, както е било в началото. Има версии, които се играят с определен период от време. Активност срещу часовника. Всяка снимка може да послужи счупен. В този случай имаме една сцена, в която три различни кукли представляват за нас. Барби е модна кукла на американската играчка-компанията Mattel, Inc.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Барби пъзел Ниво 2 за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Барби пъзел Ниво 2. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Барби пъзел Ниво 2 и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Барби пъзел Ниво 2 е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Барби пъзел Ниво 2, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Барби пъзел Ниво 2
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254084
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби Пъзел играя ►

Барби Пъзел

2
2 от 10 - 25686 гласа
Изиграните
126137
пъти

Харесва ли ви Барби? Игра Барби пъзел, това е първото ниво, тук фигурите са подредени, m ...