Онлайн Игри

Скейтъри Барби

Игра на Барби

Скейтъри Барби

Скейтъри Барби Рейтинг: 5/10

Скейтъри Барби игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Най-популярните Mattel кукла с участието на красива сцена, в която тя е лед пързаляне с Кен. Но това се превърна моментна снимка пъзел, и вие трябва да го попълни правилно, за да го видите. В този образ Барби е облечена като принцеса с красива рокля и малко корона. Кен е бране на талията си и заедно правим пирует на фигурното пързаляне. Две други принцеси гледат на сцената, Que е ледена пързалка в облаците, с чаша хубаво замък във фонов режим и на крилати коне лети в небето. A пъзел пълен с магия и цветове.

пъти играе:

Тази игра е играна 62546 пъти.Класиране 229 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 13316 мненията на потребителите

играя
Изиграните 62546 пъти
Скейтъри Барби

Барби е кукла от 60-те години, която бе създадена от Рут Хендлър за компанията Mattel играчка. Той е най-успешният куклата някога, и днес продължава да бъде пуснат на пазара за момичета по целия свят. Но колектори се интересувате от този модели на играчки, които могат да струват цяло състояние. Също така, ако някога сте играли с една от тези кукли Барби, сега могат да се забавляват по един забавен начин с този пъзел на една от неговите анимационни филми. Вие трябва да се побира на всяка част, за да се открият сцената на този пъзел.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Скейтъри Барби за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Скейтъри Барби. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Скейтъри Барби и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Скейтъри Барби е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Скейтъри Барби, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Скейтъри Барби
Върни

Барби Най-играните игри

Грим с Барби играя ►

Грим с Барби

4
4 от 10 - 36324 гласа
Изиграните
254092
пъти

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, k ...

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137493
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...