Онлайн Игри

вата: удари топката

Игра на Бейзбол

вата: удари топката

вата: удари топката Рейтинг: 5/10

вата: удари топката игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, която симулира бейзболен мач, ще трябва да удари топката, изпращайки го да получите, доколкото можете. За да удари топката, трябва да щракнете с мишката и задръжте мишката, докато топката достигне бялото поле, за да регулирате силата на удара. Изчислява и натиснете изпрати, за да получите топката, доколкото можете, всеки път. Бейзбол е американски спорт, който се играе във вътрешността на диамант и удари топката е в основата на този спорт.

пъти играе:

Тази игра е играна 7558 пъти.Класиране 2814 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 98 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7558 пъти
вата: удари топката

A практика бейзбол симулатор да практикуват или да се научат на спорта: Няколко играчи трябва да хване топката или хвърлят, доколкото е възможно. Играе се с голяма тояга, с която се дава на ударите. Играчите трябва да стигнем до етапа за състезателни около областта, наречена диамант. Те имат три възможности да дават топката с пръчката или бейзболна бухалка, за да получите, доколкото е възможно. И удря топката отиде много далеч, за да спечели точки и да продължа да играя.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена вата: удари топката за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Бейзбол флаш игра, наречена вата: удари топката. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена вата: удари топката и тя е свързана с Бейзбол. Нашата нова игра вата: удари топката е един от най-добрите игри на Бейзбол можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена вата: удари топката, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

вата: удари топката
Върни

Бейзбол Най-играните игри

Бейзбол: мигне топка играя ►

Бейзбол: мигне топка

6
6 от 10 - 672 гласа
Изиграните
14961
пъти

Покажи уменията си с бухалката, удря топката толкова пъти, колкото можете, за да напр& ...