Онлайн Игри

мигне топката на бейзбол

Игра на Бейзбол

мигне топката на бейзбол

мигне топката на бейзбол Рейтинг: 5/10

мигне топката на бейзбол игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

симулатор, в която трябва да удари топката, която пада от по-горе, с тази игра можете да практикувате целта си да удари топката в точното време. За да играете, кликнете върху черната стрелка, за да се откажа от играта и да използвате мишката, за да удари и риташ топката, доколкото е възможно. При всеки изстрел трябва да се опита да подобри резултата си. Въпреки че изчисленото време за преврат е толкова чиста, колкото е възможно. Практика вашата цел и да играе бейзбол с тази дейност за любителите на този спорт.

пъти играе:

Тази игра е играна 7959 пъти.Класиране 2549 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 90 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7959 пъти
мигне топката на бейзбол

В тази игра вие трябва да удари топката, която пада от небето. Кликнете с мишката върху черната стрелка, за да се откажа от играта и да използвате мишката, отново, за да удари топката и я хвърли, доколкото е възможно. Забавлявайте се! Свързан с една от най-популярните в света на топка спортна дейност. игра, където ще трябва да практикува умението си да се удари в бейзбола, което трябва да бъде в състояние да удари топката с бухалката по времето, когато падне пред вас. Трябва да се изчисли точното време в ритъма е чист и получава топката, доколкото е възможно. Вие трябва да намерите стрелба и повече разстояние. Силни удари топката, за да получите точки. Използвайте тази игра да упражнявате вашата цел в един от най-трудните спортове там.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена мигне топката на бейзбол за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Бейзбол флаш игра, наречена мигне топката на бейзбол. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена мигне топката на бейзбол и тя е свързана с Бейзбол. Нашата нова игра мигне топката на бейзбол е един от най-добрите игри на Бейзбол можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена мигне топката на бейзбол, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

мигне топката на бейзбол
Върни

Бейзбол Най-играните игри

Бейзбол: мигне топка играя ►

Бейзбол: мигне топка

6
6 от 10 - 672 гласа
Изиграните
14962
пъти

Покажи уменията си с бухалката, удря топката толкова пъти, колкото можете, за да напр& ...