Онлайн Игри

Бейзбол: Батиране

Игра на Бейзбол

Бейзбол: Батиране

Бейзбол: Батиране Рейтинг: 6/10

Бейзбол: Батиране игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ще трябва да удари топката, че стомна ви хвърля, получаване на по-добър резултат на всеки изстрел. За тази игра, използвайте клавишите със стрелки, за да удари топката вас. Стомната ще хвърли топката и вие трябва да използвате клавишите със стрелки, за да се спре изстрелването и получи топката, доколкото е възможно. Имате три опита да удари топката толкова силно, и доколкото е възможно. Натиснете бутона по време на топката отиде напред и да получите перфектен удар. Бейзбол симулатор да играете безплатно.

пъти играе:

Тази игра е играна 11188 пъти.Класиране 1851 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 242 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11188 пъти
Бейзбол: Батиране

В тази игра, ще трябва да удари топката, че стомна ви хвърля, получават точки. За тази игра, която ще използвате клавишите със стрелки. Team спортна игра, в която трябва да играеш бейзбол удря топката. В играта е да се удари по топката освобождаване на противниковия играч. Вие трябва да удари топката, когато тя преминава пред вас и да хвърлят, доколкото е възможно. Трябва да има бързина и точност, за да получите най-отдалечената достига бейзбол. Имате три опита, за да получите перфектен резултат. A спортен симулатор да практикуват този спорт.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Бейзбол: Батиране за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Бейзбол флаш игра, наречена Бейзбол: Батиране. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Бейзбол: Батиране и тя е свързана с Бейзбол. Нашата нова игра Бейзбол: Батиране е един от най-добрите игри на Бейзбол можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Бейзбол: Батиране, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Бейзбол: Батиране
Върни

Бейзбол Най-играните игри

Бейзбол: мигне топка играя ►

Бейзбол: мигне топка

6
6 от 10 - 672 гласа
Изиграните
15762
пъти

Покажи уменията си с бухалката, удря топката толкова пъти, колкото можете, за да напр& ...